Jornada “Sinèrgies empresarials en la comunitat LGTBI”

Us convidem a la Jornada “Sinèrgies empresarials en la comunitat LGTBI”, que tindrà lloc el 24 de novembre de 10:00 a 14:00h a la sala Aula 2 del CCCB (Montalegre, 5, Barcelona)

L’objectiu de la jornada es parlar de la generació de sinèrgies entre empreses i entitats socials des de la perspectiva de les necessitats i particularitats del col·lectiu LGTBI.
Volem que empreses que tenen com a target la comunitat LGTBI, comparteixin amb la resta d’empreses i assistents, les seves experiències de negoci amb aquest col·lectiu i com ha repercutit en el seu funcionament i rendiment empresarial.
A l’acte hi participaran Matinée i Axel Hotels, dues empreses pioneres en expansió, comunicació i marketing al col·lectiu LGTBI. També hi serà present l’Associació Catalana d’Empreses per a Gais i Lesbianes (ACEGAL), entitat que treballa per aportar eficàcia i eficiència en el sector empresarial, a l’hora que defensar els drets del col·lectiu.
Finalment intervindran el programa Incorpora de l’Obra Social la Caixa, l’entitat Trabajando en Positivo i Stop Sida que parlaran de la implicació social, la incorporació de valors i RSC a l’empresa. Coneixerem exemples d’èxit i estratègies que han sorgit d’aquestes sinergies entre el sector social i l’empresarial.

Aforament limitat. Confirmacions i Inscripcions a:
stopsida@stopsida.org
Tel: 934522435

PROGRAMA:
10:00h – Acollida de participants.
10:15h – Presentació Stop Sida.
10:30h – Teseo Cuadreny. Media Relations Manager Matinée Group.
10:50h – Marc Sancho. General Manager. Axel Hotel Barcelona & Urban Spa.
11:10h – Torn de preguntes.
11:25h – Pausa Café.
12:00h – Raquel Burgueño i Alejandra Fuentes. Coordinadora Programa Incorpora Barcelona de la Obra Social “La Caixa”.
12:15h – Raquel Sebastian. Responsable del Departamento de Prospección e Intermediación Empresarial de Trabajando en Positivo.
12:30h – Tancament de la jornada. Joan Igual. President de l’Associació Catalana d’empreses per a Gais i Lesbianes (ACEGAL).

About the Author: